Toolbox
Koshi i shkarkimeve (0)
Indesksi i produkteve
IM0008804_gi.jpg

Sistemet e shtrimit të pllakave dhe gurëve natyrorë

 

Dëshmoni forcën tuaj me sistemin e shtrimit të pllakave RÖFIX

Disenjimi me pllaka

Pllaka është një nga mjetet modeluse më të vjetra të arkitekturës. Sot është me aktuale se kurrë më parë. Pllakat sjellin atmosferë. Ato banojnë dhe jetojnë në bukuri natyrale. Shumëllojshmëria e ngjyrave, formateve, dizenjove për ide individuale, plotësojne dhe pretendimet me të veçanta. Nëpërmjet mundësive të përdorimit të planifikuara me kujdes, banjot, dushet, wc-të, pishinat, saunat, hollet, shkallët dhe dhomat e banimit, mobilohen për ambjentin familiar, social, kohën e lirë dhe momentet e shplodhjes. Ju realizoni stilin tuaj personal të jetës. Formatet e shumëllojshme mbështesin kreativitetin tuaj për realizimin e mëtejshëm të ideve të juaja. Edhe në zbatimin praktik dhe në atë komercial nuk mbetet ndonjë pretendim (kerkese) pa u plotesuar. Modelim artistik dhe një përkujdesje e maturuar deri tek realizimi i objektit të plotë.