Toolbox
Koshi i shkarkimeve (0)
Indesksi i produkteve
IM0008799_gi.jpg

Finot/Fino me strukturë

 

Trego ndienjat - Njih ngjyrat

Dhoma në të cilat jetohet mirë, janë mishërimi i një arkitekture të gjallë. Krahas mobilimit më mirë se gjithshka sipërfaqet e mureve pasqyrojnë personalitetin e të zotit të shtëpisë. RÖFIX ofron një numër të madh strukturash dhe mundësish ngjyrash për të disenjuar muret në mënyrë individuale. Me anë të lojes së dritëhijeve mund të arrihen efekte të tjera në forma të ndryshme. Ambientet e brendshme dhe shtresat e fasadave ama nuk përcaktojne vetëm karakterin e dukshëm por dhe qëndrueshmërine e një shtëpie. Dy kritere të rëndësishëm për cilësine dhe qëndrueshmërinë e vlerës së një ndërtese. Bojrat ndikojne në trurin dhe trupin tonë, i japin krahë mendimeve dhe ndienjave, zgjojnë kujtime dhe ëndërra. Një ngjyrosje e përshtatshme nxjerr më në pah vlerat arkitektonike të një ndërtese dhe provokon ndjenja pozitive tek njerëzit.