Toolbox
Koshi i shkarkimeve (0)
Indesksi i produkteve
Bei RÖFIX Karriere machen Me RÖFIX do të gjeni suksesin

Bëni karierë pranë RÖFIX

 

Ne jemi nje Kompani ndërkombëtare e shtrirë në të gjithë europën, me një rritje të lartë dhe ekspansion strategjik ndërkombëtar. Me produktet dhe sistemet tona, si edhe shërbimet speciale të menduara veçanërisht për klientët, zgjidhim me kompetencë probleme teknike të ndërtimit. Bashkëpunëtorë entuziastë dhe të talentuar janë masa e duhur për suksesin tonë.

 • Kualifikimi I vazhdueshëm I bashkëpunëtorëve tanë në sektorë të ndryshëm të kompanisë sonë nga prodhimi përmes sigurimit të cilësisë deri tek marketingu dhe shpërndrja, si edhe gadishmëria për të sjellë aftësistë personale garantojnë produkte innovative dhe kërkesat tona të larta për cilësinë.
 • Nëse jeni I interesuar për një vend pune në një kompani me aktivitet ndërkombëtar dhe do të donit ti bashkoheshit skuadrës sonë, kontrolloni listën e vendeve tona të hapura të punës ose na lini një konkurim të lirë.
 • Vënde pune

  A ka vënde të lira pune në botën e RÖFIX?

  më shumë
 • Aplikimi online

  Këtu mund të aplikoni onlinë.

  më shumë