Toolbox
Koshi i shkarkimeve (0)
Indesksi i produkteve

Zhvillimi i kompanisë RÖFIX AG

Bëni me ne një udhëtim përgjatë zhvillimit të kompanisë RÖFIX AG.

RÖFIX AG është një kompani me traditë, e cila është krijuar në vitin 1888 nga Josef Wehinger dhe vëllai i tij, fillimisht si një furrë gëlqere dhe prodhues tullash.

  Tip: Tërhiqeni ju lutem katrorin "Scroller" nëpër vite.