Toolbox
Koshi i shkarkimeve (0)
Indesksi i produkteve

RÖFIX AP 300 Astar forcues

 
Dalje:
Skedë teknike Skedë_teknike_RÖFIX_AP_300_Astar_forcues_DC0011423.PDF
393,22 kB
Fleta e te dhenave te sigurise Fleta_e_te_dhenave_te_sigurise_RÖFIX_AP_300_Astar_forcues_DC0048860.PDF
190,86 kB
IM0007747_md.jpg btn_search

Vecanërisht në rastet e ngarkesave të larta termike si tarraca, ballkone, dysheme me ngrohje etj. Astar universal për paratrajtimin e bazamenteve minerale të ndryshme me ose pa aftësi thithëse, ku vendoset përpara aplikimit të një sistemi izolues, një masë niveluese dyshemeje (çimento mbi çimento, e freskët mbi të freskët) ose përpara vendosjes së pllakave në zonën e brendshme ose të jashtme.

Brënda/Jashtë/Dysheme Tundeni mire perpara perdorimit Nuk hollohet me ujë Aplikoni  1  herë me rrul Nuk aplikohet në temperaturën nën 5°C Të mbrohet  ndaj efekteve të erozionit dhe diellit Afati i magazinimit të paktën 12 muaj Kujdes! Mbroni duart dhe sytë Lexoni Skedën e të dhënave teknike
  • Nuk përmban mjete humbëse
  • Thahet shpejt
  • i përshtatshëm edhe per dyshemetë me ngrohje qëndrore
  • Mjete lidhëse me dispersion