Toolbox
Koshi i shkarkimeve (0)
Indesksi i produkteve

RÖFIX AG 659 STANDARD Ngjitës pllakash i bardhë, C1 T

 
Dalje:
Skedë teknike Skedë_teknike_RÖFIX_AG_659_STANDARD_Ngjitës_pllakash_i_bardhë__C1_T_DC0017080.PDF
349,42 kB
Fleta e te dhenave te sigurise Fleta_e_te_dhenave_te_sigurise_RÖFIX_AG_659_STANDARD_Ngjitës_pllakash__DC0049064.PDF
205,85 kB
Deklaratë Performance (DOP) Deklaratë_Performance__DOP___RÖFIX_AG_659_STANDARD_Ngjitës_pllakash_i_bardhë__C1_T_SQSQ_DC0065109.PDF
96,98 kB
IM0007854_md.jpg btn_search

Ngjitës pllakash shtresëhollë i bardhë, sipas EN 12004, për shtrimin e pllakave qeramike, gres dhe pllakave në zonën e murit dhe dyshemesë. I përshtatshëm për pllaka ngjyrë të hapur.

Brënda/Dysheme Përziej para përdorimit Aplikohet me mallë te dhëmbëzuar Nuk aplikohet në temperaturën nën 5°C Të mbrohet  ndaj efekteve të erozionit dhe diellit Kujdes! Mbroni duart dhe sytë Afati i magazinimit të paktën 12 muaj Lexoni Skedën e të dhënave teknike
  • I patretshëm në ujë
  • Qëndrueshmëri të lartë
  • Çimento e bardhë (pa kromat)
  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së aplikimit
  • Rërë e fraksionuar