Toolbox
Koshi i shkarkimeve (0)
Indesksi i produkteve

RÖFIX AG 652 PLUS Ngjitës pllakash C2 TE

 
Dalje:
Skedë teknike Skedë_teknike_RÖFIX_AG_652_PLUS_Ngjitës_pllakash_C2_TE_DC0057857.PDF
347,50 kB
Fleta e te dhenave te sigurise Fleta_e_te_dhenave_te_sigurise_RÖFIX_AG_652_PLUS_Ngjitës_pllakash_C2_T_DC0049261.PDF
205,09 kB
Deklaratë Performance (DOP) Deklaratë_Performance__DOP___RÖFIX_AG_652_PLUS_Ngjitës_pllakash_C2_TE_SQSQ_DC0065177.PDF
96,45 kB
IM0006351_md.jpg btn_search

Ngjitës pllakash fleksibël, shtresë hollë, me rezistencë të lartë sipas EN 12004 për ngjitjen e pllakave qeramike, gres, porcelan, mozaikëve prej xhami dhe porcelan, si dhe gurëve dekorativ në mure dhe dysheme. Veçanërisht i përshtatshëm për vendosjen e pllakave me format të madh.

Brënda/Dysheme Përziej para përdorimit Aplikohet me mallë te dhëmbëzuar Nuk aplikohet në temperaturën nën 5°C Të mbrohet  ndaj efekteve të erozionit dhe diellit Kujdes! Mbroni duart dhe sytë Afati i magazinimit të paktën 12 muaj Lexoni Skedën e të dhënave teknike
  • I patretshëm në ujë
  • Qëndrueshmëri të lartë
  • Kohë të gjatë punimi
  • E përshtatshme për dyshemetë me sistem ngrohje
  • Teknologjisë RÖFIX-Low-Dust (zhvillim i ulët i pluhurit)
  • Çimento
  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së aplikimit
  • Rërë kuarci (e klasifikuar)