Toolbox
Koshi i shkarkimeve (0)
Indesksi i produkteve

RÖFIX AG 650 FLEX S1 Ngjitës pllakash gri, C2 TE S1

 
Dalje:
Skedë teknike Skedë_teknike_RÖFIX_AG_650_FLEX_S1_Ngjitës_pllakash_gri__C2_TE_S1_DC0011419.PDF
415,45 kB
Fleta e te dhenave te sigurise Fleta_e_te_dhenave_te_sigurise_RÖFIX_AG_650_FLEX_S1_Ngjitës_pllakash_g_DC0049259.PDF
205,54 kB
Deklaratë Performance (DOP) Deklaratë_Performance__DOP___RÖFIX_AG_650_FLEX_S1_Ngjitës_pllakash_gri__C2_TE_S1_SQSQ_DC0065176.PDF
95,80 kB
IM0006349_md.jpg btn_search


Ngjitës pllakash fleksibël, me rezistencë të lartë, elastik (S1) shtresë hollë sipas EN 12004 për vendosjen e pllakave (qeramike, gres, porcelan) si dhe gurëve natyrorë në zonën e dyshemesë, mureve dhe tavaneve.

Brënda/Jashtë/Dysheme Përziej para përdorimit Aplikohet me mallë te dhëmbëzuar Nuk aplikohet në temperaturën nën 5°C Të mbrohet ndaj efekteve të erozionit dhe diellit Kujdes! Mbroni duart dhe sytë Afati i magazinimit të paktën 12 muaj Lexoni Skedën e të dhënave teknike
 • I patretshëm në ujë
 • I pёrpunueshёm (S1)
 • Qëndrueshmëri të lartë
 • Kohë të gjatë punimi
 • Rezistent ndaj ngricave
 • E përshtatshme për dyshemetë me sistem ngrohje
 • Mbi bazamente organike dhe minerale
 • Teknologjisë RÖFIX-Low-Dust (zhvillim i ulët i pluhurit)
 • Për pllaka me format të madh
 • Për pllaka me format të madh
 • Çimento
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së aplikimit
 • Rërë kuarci (e klasifikuar)