Toolbox
Koshi i shkarkimeve (0)
Indesksi i produkteve

RÖFIX AG 610 Bianco FLEX S1 Ngjitës pllakash Flex i bardhë, C2 TE S1

 
Dalje:
Skedë teknike Skedë_teknike_RÖFIX_AG_610_Bianco_FLEX_S1_Ngjitës_pllakash_Flex_i_bard_DC0017079.PDF
355,57 kB
Fleta e te dhenave te sigurise Fleta_e_te_dhenave_te_sigurise_RÖFIX_AG_610_Bianco_FLEX_S1_Ngjitës_pll_DC0049063.PDF
205,56 kB
Deklaratë Performance (DOP) Deklaratë_Performance__DOP___RÖFIX_AG_610_Bianco_FLEX_S1_Ngjitës_pllakash_Flex_i_bardhë__C2_TE_S1_SQSQ_DC0065108.PDF
96,29 kB
IM0007853_md.jpg btn_search

Ngjitës pllakash shtresëhollë i bardhë dhe fleksibël, sipas EN 12004, për shtrimin e pllakave qeramike, porcelan, gres, mozaikëve prej xhami dhe porcelan, si gurë natyror në dysheme dhe mure. Special për dysheme me ngarkesa termike si psh. tarracat, ballkonet,pishinat , dysheme me sistem ngrohje.

Në bazamente të lëmuara si mure, karton gips, etj, si dhe në suva të vjetra por me aftësi mbajtëse.

Brënda/Jashtë/Dysheme Përziej para përdorimit Aplikohet me mallë te dhëmbëzuar Nuk aplikohet në temperaturën nën 5°C Të mbrohet ndaj efekteve të erozionit dhe diellit Kujdes! Mbroni duart dhe sytë Afati i magazinimit të paktën 12 muaj Lexoni Skedën e të dhënave teknike
 • E bardhë natyrale
 • I pёrpunueshёm (S1)
 • Qëndrueshmëri të lartë
 • Kohë të gjatë punimi
 • Rezistent ndaj ngricave
 • E përshtatshme për dyshemetë me sistem ngrohje
 • Mbi bazamente organike dhe minerale
 • I patretshëm në ujë
 • Teknologjisë RÖFIX-Low-Dust (zhvillim i ulët i pluhurit)
 • Çimento e bardhë (pa kromat)
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së aplikimit
 • Rërë kuarci (e klasifikuar)