Toolbox
Koshi i shkarkimeve (0)
Indesksi i produkteve

RÖFIX APL 1D STANDART Këndore suvatimi

 
Dalje:
Skedë teknike Skedë_teknike_RÖFIX_APL_1D_STANDART_Këndore_suvatimi_DC0011425.PDF
211,74 kB
IM0007145_md.jpg btn_search

Profil plastik i vetëngjitës me rrjetë, për formimin e fugave të tavaneve dhe mbrojtjen e këndeve të ndryshëm.

I përshtatshëm për ambiente të brëndshme (MULTIPOR / RENOPOR).

Brënda
  • Rezistent ndaj shiut të rëmbyeshëm deri në 600 Pa (sipas EN1027)
  • Përpunim i shpejtë ekonomik
  • Profil plastik me shirit PE të vetëngjitshëm me rrjetë fibrash qelqi të integruar.
  • Shirit izolimi/Ngjites 13x3 mm