Toolbox
Koshi i shkarkimeve (0)
Indesksi i produkteve

RÖFIX APL 3D STANDART Këndore suvatimi

 
Dalje:
Skedë teknike Skedë_teknike_RÖFIX_APL_3D_STANDART_Këndore_suvatimi_DC0011430.PDF
703,97 kB
të dhëna për ndërmarrjen të_dhëna_për_ndërmarrjen_RÖFIX_APL_3D_STANDART_Këndore_suvatimi_DC0005182.PDF
663,04 kB
IM0005966_md.jpg btn_search

Këndore suvatimi me rrjetë, me mundësi lëvizje në tre dimensione, për fuga të fshehura dhe mbrojtës ideal i këndeve nga shirat e fortë në dritare, dyer dhe pjesëve të tjera të ngjashme të ndërtimit (me mundësi lëvizje të treanshme - 3D).

Listela e rrjetës është e pajisur me një lak TPE të dalë, i cili lirohet nga ndarja e vegjës mbrojtëse. Mbi lakun TPE vendosen pjesë ndërtimi lëvizëse dinamike të cilat vijnë nga përkulja dhe ndryshimi i formës.

Aplikime të cilat nuk janë specifikuar në Skedën Teknike duhet të ndërmeren mbas konsumimit me specjalitin përkatës të sistemit.

Jashtë
  • Zgjidhje për mbyllje dhe lidhje mekanike
  • Profil plastik me shirit PE të vetëngjitshëm me rrjetë fibrash qelqi të integruar.
  • Trashësia/shiriti izolues 15x3 mm
  • Profil plastik me mundësi lëvizëse dhe rrjetë fibre qelqi të ngjitur.