Toolbox
Koshi i shkarkimeve (0)
Indesksi i produkteve

Vënde

Partschins Fontanafredda Comabbio Prevalle Villanova-Mondovi

RÖFIX në Itali

Në Itali RÖFIX ndodhet në pesë qëndra të ndryshme. Qëndra për Italinë ndodhet në Partschins (BZ). Qëndrat e tjera janë Fontanafredda (PN), Prevalle (BS), Comabbio (VA) dhe Villanova Mondovì (CN).