Toolbox
Koshi i shkarkimeve (0)
Indesksi i produkteve
Boje fasade konfigurator

Konfiguratori i fasadave RÖFIX

 

Ndërtoni fasadën e shtëpisë tuaj tashmë virtualisht.

Asnjë element tjetër në ndërtim nuk ka kaq shumë ndikim në karakterin e shtëpisë tuaj sa fasada. Në momentin që në fasadë është vendosur grafiatoja me bojën, shpesh është tepër vonë për ndryshim ngjyre. Tek RÖFIX ju mund të ndërtoni dhe lyeni fasadën e shtëpisë suaj online përpara se ta realizoni atë në realitet. Lejoni që dizajni RÖFIX me ndihmën e përdorimit të teknologjisë t’iu lejojë të zgjidhni ngjyrën e shtëpisë tuaj. 

Nëse projekti vizual i shtëpisë dhe përzgjedhja e ngjyrës përshtaten mirë me njëra- tjetrën, atëherë  ato i japin shtëpisë stilin dhe efektin e duhur, i cili ndikon në pamjen e përgjithshme të saj. Për këtë ju mund të përdorni gamën në dispozicion të ngjyrave RÖFIX.

 
 Këtu shkohet tek Konfiguratori i fasadave RÖFIX!